اگر مرد بچه نخواهد و زن بخواهد؛ زن میتواند اقدام به طلاق کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۹۹ #39881678

سلام.سه ساله که ازدواج کردم.بعد گذشت شیش ماه از زندگیمون بچه خواستم شوهرم مخالفت کرد گفت تا دوسال اینده نه منم قبول کردم و پا به پاش تو بیرون کار کردم حالا چند ماهه که باز سر این موضوع بحث داریم ایشون به هیچ عنوان راضی به بچه اوردن نمیشن دلیلشونم مشکل اقتصادیه که تا حدود زیادی الان وضعمون بهتره.دلیلشون برا من قانع کننده نیست.از لحاظ حقوقی میتونم اقدام به طلاق انجام بدم؟برای دادگاه میتونه دلیل موجهی باشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازمصادیق عسروحرج زوجه تلقی می شود.

درود
بله می تواند از موارد عسر و حرج محسوب شود.

در صورت اثبات می‌تواند از مصادیق عسر و حرج تلقی شود.

بله، از موارد عسر و حرج می باشد و امکان طلاق هست

بلی از موارد اثبات عسر و حرج هست

با درود زن بدین سبب نمبتواند تقاضای طلاق نماید

سلام
این علت شامل اعداد طلاق نمی باشد