آیا می توانم درخواست مطالبه پول دستگاه و خسارت وارده بخاطر کارنکردن دستگاه که کارگاه تعطیل شده را از سازنده دستگاه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۶ #39856346

با سلام،
چند ماه پیش از یک شرکت تولیدی ساخت دستگاه های تولیدی صنعتی یک دستگاه جهت استفاده و راه اندازی در کارگاه تولیدی خریداری کردم و طبق قرارداد مبلغ ۷۰ درصد را بصورت نقد و ۳۰ درصد الباقی را چک یک ماه دادم و سازنده دستگاه به مدت ۸ روز کاری دستگاه را تحویل دهد بعد از گذشت یکماه از تاریخ عقد قرارداد و وصول چک دستگاه را به کارگاه انتقال دادیم و بعد از یک هفته انتقال کارگاه سازنده برای راه اندازی آن امدن و دستگاه بخاطر داشتن ایراداد فنی کار نکرد دوباره آمدن بعد نتوانستن ایراد را رفع نمایند که بنده به ناچار درخواست تامین دلیل نمودن و کارشناس رسمی دادگستری ایراداد دستگاه را نوشتن دوباره اظهارنامه برای سازنده دستگاه ارسال نمودن مبنی بر رفع ایراداد فنی دستگاه که دو بار آمدن باز نتوانستن ایراداد دستگاه را رفع و راه اندازی نمایند.
درخواست خسارت را از شرکت باید نمایم یا مدیرعامل شرکت که قرارداد بسته ام و دستگاه را خریداری نموده ام.
با تشکر راهنمایی نمائید ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر با شرکت قرارداد بسته اید به طرفیت شرکت می توانید برای مطالبه خسارت طرح دعوی کنید اگر مستقیما با مدیر عامل قرارداد بسته اید باید به طرفیت از مدیر عامل شرکت طرح دعوی و مطالبه خسارت کنید.

اگر قرارداد را با شرکت بسته اید به طرفیت شرکت طرح دعوی خسارت نمایید و اگر قرارداد با شخص مدیر عامل امضاء شده باید به طرفیت وی دادخواست بدهید .

سلام
جهت اطمینان بیشتر هم شرکت هم مدیر عامل را به عنوان خوانده دعوا مطرح نمایید.

هر شرکت و یا شخص ک در قرارداد به عنوان فروشنده ذکر شده است باید طرف دعوا قرار گیرد. مطالبه خسارات و نحوه وصول نیز تابع توافقات صورت گرفته در قرارداد خواهد بود

با توجه به غش در معامله صورت گرفت علیه شرکت شکایت فرمایید