کارگران ساختمانی چه ساعاتی اجازه کار دارند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۵ #39824802

ساختمان کناری آپارتمانی که در آن ساکن هستیم از ۸ صبح شروع به کار میکنند و ظهر هم نیم ساعت بیشتر دست از کار نمیکشند.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطابق با قانون کار ۸ ساعت در روز مجاز میباشند.

سلام طبق مجوز فعالیت کارهای ساختمانی از ۸صبح تا۵بعدازظهرست ولی نباید اسایش همسایگان سلب شود

سلام ساعت کار کارگران ساختمانی از ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر می باشد

با سلام
ساعت تعیین شده جهت کار کارگران ۸تا۵بعدازظهر است

شهرداری ضوابط را تعیین می کند و به کارفرما ابلاغ می شود اما معمولا ۸ تا ۱۷

سلام از ساعت ۸الی ۵بعدازظهر مجاز به کار می باشند

با سلام
معمولا دستورالعملی توسط معاونت عمرانی شهرداری برای فعالیت کارگاه های ساختمانی تدوین می شود ولی معمولا از ساعت ۸ تا ۱۷ می توانند فعالیت و در روزهای تعطیل و سایر ساعات باید مجوز دریافت کنند .