آیا باز هم میتونم اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۶۰۱ #39818395

کسی به دلیل ضرب و جرح از بنده شکایت کرد ولی بنده ایشون رو نزدم و فرد دیگه ای زد! قاضی با استشهاد محلی و صورت حلسه رای به محکومیت من داد! یک درصد دیه کامل + هفت دینار ارش ! حتی در جلسه رسیدگی شاکی حضور نداشت ! مگر نباید شاکی باشد قسم بخورد و ثابت کند یا دلایل دیگر ...؟! بنده به حکم قاضی اعتراض دارم ولی بعضیا میگن چون یک درصد دیه کامل هست نمیشه تجدیدنظر بره و اگه بره با همون رای قبلی تایید میشه!! جالبه قاضی به همین راحتی حکم داد و من هم اصلا نمیتونم اعتراض کنم! خب اینجوری هرکی خودزنی میکنه میندازه گردن دیگری! کمترین چیز این بود که قاضی در جلسه دادرسی هردو مون رو میخواست و قسم میخوردیم!
به فرض تجدید نظر هم علیه بنده رای بده و بدوی رو تایید کنه تکلیف من چیه؟ نظر شما چیه؟!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رای شما قطعی است. شما باید در مرحله دادسرا و دادگاه دفاع می کردید.

با قطعیت دادنامه صادره ، حکم اجرا می شود مگر اعاده دادرسی شما قبول شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید دیه را پرداخت نمایید .

درود بر شما.اول اینکه شما میتونستید به رای صادره اعتراض کنید و قاضی زمانی رای صادر می‌کند که به یقین می‌رسد

سلام

انشای رای به استناد ادله ای انجام شده است که جهت تجدید نظر خواهی ملاک عمل است و امکان دفاع از رای بدوی وجود دارد

اما اگر رای قطعی شده‌ و مهلت‌ اعتراض گذشته است باید دیه پرداخت‌ شود یا از شاکی رضایت گرفته شود

اگر قاضی حضور ایشان را لازم میدانست در احضاریه به ایشان اخطار میکرد که شخصا حاضر شود . علی ایحال حکم دادگاه کبنی بر پرداخت دیه غیر قابل تجدیدنظر خواهی است

با سلام، اگر در رای صادره ذکر شده رای قطعی و غیر قابل اعتراض است امکان اعتراض وجود ندارد و شما ملزم به پرداخت دیه می باشید