اخذ اقامت سرمایه گذاری به چه شکل است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۶ #39812372

برای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری میخواستم ببینم شرایطش چیه و کجا باید مراجعه کنیم؟

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید کشور را انتخاب کنبد ولی دز حال حار با توجه به کرونا هیچاقدامی نمی شود.

برای یافتن پاسخ مناسب از طریق سفارت مربوطه و شرکتهای مسافرتی پرسش نمایید.

کشور مقصد و شرایط سرمایه گذاری ان کشور ملاک است وکشورا را تایین کنید سپس ب سفارت و کنسولگری مراجعه کنید معمولا کسب و کار متوسط ۳۰۰۰۰دلار است ک باید باخود ببرید

با سلام. اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشورهای مختلف شرایط متفاوتی دارد به طور مثال در کشور آلمان از طرقی مانند ثبت شرکت، راه اندازی یک کسب و کار حرفه ای و... امکانپذیر است و حداقل میزان سرمایه ۲۵۰۰۰ یورو است.

کشور مقصد را باید مشخص کنید. هر کشوری شرایط خاص خود را دارد. اکثر ایرانی ها در حال حاضر ترکیه را به عنوان مقصد سرمایه گذاری انتخاب می کنند.