حال ما در مقام دفاع باید چه کار کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #39790870

سلام

در جریان یک دعوای همسایگی از ما شکایت شده و ابلاغیه آمده مبنی بر صدمه بدنی عمدی در حالی که عمدی در کار نبوده و همسایه ابتدا فحاشی کرده بعد خودش حمله ور شده به پسرم و خودش خورده زمین و شاهدی هم وجود نداشته و ما سه تا شاهد داریم که هیچ شاهدی در کوچه نبوده.

حال ما در مقام دفاع باید چه کار کنیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شهادت شهود از خود دفاع نمایید بایستی شهود خود را برای دفاع و ادای شهادت در محکمه حاضر نمایید .

با سلام
ضمن معرفی شهود خود به دادگاه و تقاضای استماع شهادت شهود ، تقاضای ارجاع امر به پزشکی قانونی مبنی بر احراز ورود آسیب از جانب شاکی را بنمایید .

باتوجه به گفته شما و داشتن شهود . جای نگرانی نیست

به فرص صحت ادعا، با توجه به اینکه نحوه و چگونگی صدمه خوردن شاکی و اینکه ناشی از ضرب و جرح است یا زمین خوردگی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است، دفاع خود را در این خصوص با استناد و تقاضای ارجاع شاکی به پزشکی قانونی ارائه دهید و در این خصوص از شهادت شهود خود هم کمک بگیرید.