آیا بعد از اینکه دادخواست بیاید میتونی ماشینت را انتقال دهی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #39785689

سلام من ۴ روز بعد از اینکه دادخواست تامین برایم اومد ماشینم را انتقال دادم به نام برادرم ایا فرار از دین حساب میشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هرگونه نقل و انتقال قبل از صدور رای قطعی جرم نیست

با توجه به رای وحدت‌ رویه شماره ۷۷۴ـ۱۳۹۸/۱/۲۰ هیات‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور

نظر به اینکه قانونگذار در ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی مصوب ۱۳۹۴/۴/۲۳، در مقام تعیین مجازات برای انتقال دهندگان مال با انگیزه فرار از دین، به تعیین جزای نقدی معادل نصف محکوم‌به و استیفای محکوم‌به از محل آن تصریح کرده است و نیز سایر قراین موجود در قانون مزبور کلا بر لزوم سبق محکومیت قطعی مدیون و سپس، انتقال مال از ناحیه وی با انگیزه فرار از دین دلالت دارند که در این صورت موضوع دارای جنبه کیفری است لذا با عنایت به مراتب مذکور در فوق و اصل قانونی بودن جرائم و مجازات‌ها، به‌نظر اکثریت اعضای هیات عمومی دیوانعالی کشور رای شعبه سی و هشتم دیوان عالی کشور که مستدعی اعاده دادرسی را قبل از محکومیت قطعی به پرداخت دین، غیرقابل تعقیب جزائی دانسته است در حدی که با این نظر انطباق دارد صحیح و منطبق با قوانین موضوعه تشخیص می‌گردد. این رای در اجرای ذیل ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری، در موارد مشابه برای کلیه مراجع قضایی و غیر قضایی لازم‌الاتباع است.

اگر دادگاه قرار تامین خواسته صادر کند ماشین از نقل و انتقال مصون هست . و به انتقال مال ترتیب اثر داده نمیشود. البته در مواقعی که خواسته در معرض تضییع هست و دعوی مستند به سند رسمی است دادگاه مکلف است به قبول تامی خواسته است.و درمواردی قبل از ابلاغ به خوانده اجرا میشود.
اگر قبل از تقدیم دادخواست مطرح شود باید ظرف ده روز دادخواست اصلی را به مرجع صالح تقدیم کند
اگر پس از صدور حکم قطعی انتقال بدهید مرتکب جرم انتقال مال غیر شده اید .
وچون قرار رسیدگی شکلی هست . تا زمانی که تعیین تکلیف نهایی نشده عمل شما فاقد وصف مجرمانه است

سلام
زمانی ک شما ب شخصی بدهکار باشید هر نقل و انتقالی شش ماه قبل اون باطل میباشد و جز فرار از دین محسوب میشه