ورثه های زیادی که چند سال هست شرکت براشون سند جدید صادر نمیکنه،چکار باید بکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۳ #39778932

سلام و عرض ادب

سهامی وجود داره که صاحب سهام ۱۰سال پیش فوت شده،انحصار وراثت انجام شده.
تمام مدارک موردنیاز جهت انتقال سند تحویل شرکت شده ولی شرکت به بهانه های مختلف مثل تعدیل نیرو، نبود هیئت مدیره، زیاد بودن درخواست انتقال سند و... از بنام زدن خودداری میکنه.

ورثه های زیادی وجود دارن که چند سال هست شرکت براشون سند جدید صادر نمیکنه،چاره چیه؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تنظیم دادخواست الزام به انتقال سهم الشرکه به طرفیت شرکت نسبت به احقاق حق خود اقدام نمایید.

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر الزام خوانده به انتقال سهم الشرکه بنام خوانده گان از طریق دفاتر خدمات قضایی اقامه دعوی نمایید

بایستی دادخواست الزام به انتقال سهم الشرکه نمایند و از ایشان در دادگاه شکایت نمایند تا با رای دادگاه ملزم به انتقال شوند .

شما باید از راه قانونی و از طریق دادگاه حقوقی عمومی محل اقامت شرکت اقدام به درخواست الزام شرکت به صدور سهام جدید بنمایید