ایا یک فیلم که فحش داده شده می توان به عنوان اثبات و جرم رای صادر کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۵ #39773532

سلام
بعد در یک دعوایی بودم و گوشی دستم بود و یک شخص به شخص دیگر فوش داده
و اون فیلم من توی یک گروه فرستادم و این فیلم پخش شد
حالا شخصی که فوش خورده اومده از من و کسی که فوش داده شکایت کرده
گفته اون توهین کرده و تو پخشش کردی؟
منم میگم اشتباهی داداش کوچولوم که ۴سالشه فرستاده ،
البته مسله ایی که هست ما با اینا جریانات ملکی داشتیم و محکوم و خلع ید شدن و این دشمنی سابقه فدیمی داره
حالا بنظرتون من باید چکار کنم حتی اون شخص که فوش داده شکایت نکرده از من، کسی که فوش خورده رفته شکایت کرده؟

ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی احرازو اثبات نمایید پخش آن کارشما نمی باشد.

درود بر شما با توجه به متن سوال شما از باب انتشار فیلم مطابق با ماده ۷۴۵ قانون جرایم رایانه باید از خود دفاع کنید اگر ثابت نکنید شما نبوده اید ،مجرم محسوب میشوید.

بادرود/ بله جرم است ایشان باید اثبات کند که شما بخش کردید وصحبت شما بابت بچه ۴ ساله انجام شده مسولیت جرم بعهده شما خواهد بود

بااجنرام
بله مرتکب جرم شده است

شما باید ثابت نمایبد که فیلم را پخش نگرده اید

باید پخش نکردن توسط خودتان را ثابت کنید.

میبایست عدم دخالت خود را در پخش فیلم ب اثبات برسانید امکان طرح شکایت از جانب ایشان هست لیکن نتیجه ب ادله و شواهد موضوع بستگی دارد