آیا رای قطعی شده و می توانم تقاضای اجرای حکم بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۴ #39761242

باسلام
دو هفته از مهلت ۲۰ روز که برای اعتراض قرار دادن گذشته و طرف مقابلم تاکنون از زمان ابلاغ ۳۴ روز شده است به رای اعتراض نکرده
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای بدوی حضوری بوده پس از گذشت بیست روز از ابلاغ واقعی و عدم تجدیدنظر خواهی رای قطعی است. اما اگر رای غیابی بوده است مهلت واخواهی نیز اضافه می شود. یعنی چهل روز پس از ابلاغ واقعی

سلام
به محض قطعیت رای محکوم له می توانند درخواست صدور اجراییه بنمایند

با سلام
در دعاوی حقوقی در صورت عدم اعتراض به رای و قطعیت آن ،می توانید درخواست صدور اجرائیه نمایید .

اگررای حضوری بوده وپس ازابلاغ درمهلت ۲۰روزه اعتراض ننموده قطعی است

با سلام،اگر دعوی حقوقی بوده باید تقاضای اجراییه بدهید و اگر کیفری بوده با مراجعه به اجرای احکام کیفری در روند ان تسریع میشه،برای اراء حضوری ۲۰ روز و اگر غیابی باشد طرف مقابل حق واخواهی دارد هر زمان بفهمد که رای صادر شده است.

در صورت عدم اعتراض به رای و قطعیت آن ، در دعاوی حقوقی باید درخواست صدور اجرائیه شود ولی در موضوعات کیفری نیازی به درخواست شاکی نبوده و دادگاه راسا پرونده را به اجرای احکام ارسال خواهد کرد . البته با پیگیری شاکی امکان تسریع در روند اداری موضوع وجود دارد .

با سلام از زمان ابلاغ رای حضوری به طرف مقابلتان اگر ۲۰ روز و یا بیشتر گذشته باشد رای قطعی و قابل اجراست و در آرای غیابی می بایست ۴۰ روز سپری شود