آیا قبل از موعد رسیدگی و مراجعه به دادسرا میشه رضایت داد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۰ #39753208

سلام خدمت وکلا و کارشناسان خبره وقت بخیر
فردی در پرونده تهمت و افترایی که بهش شده شکایت کرده و یه نامه عدم رضایت و سازش رو تقدیم شورا کرده که سریعا پرونده بره دادسرا
الان بدون هیچ جلسه اولیه مستقیم رفته دادسرا
میخواستم بپرسم بعد از این مرحله چی میشه؟؟
چقد طول میکشه تا احضار بشن برای جلسه اول؟؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نمی باشد. بله رضایت امکان پذیر است

زمان رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود لیکن اعلام رضایت ممکن است.

زنان قابل پیش بینی نمیباشد چون امکان شلوغی شعبه خیلی زیاد میباشد

بادرودوسلام مدت زمان غیرقابل پیش بینی می باشد.رضایت امکان پذیر می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بلی، رضایت ممکن می باشد. در مراجع قضایی زمان قابل پیش بینی نمی باشد .

درود
شاکی در هر مرحله از دادرسی میتواند رضایت خود را به محکمه اعلام نماید

پرونده پس از ثبت در یکی از شعب بازپرسی یا دادیاری تحقیقات شروع میشود و طول مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست