ایا ارایه گواهی حصر وراثت برای برای تقدیم دادخواست علیه متوفی الزامی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۹۸ #39739044

از فردی که فوت شده طلبی دارم.
باتوجه به اینکه بنده به گواهی حصر وراثت دسترسی ندارم ایا برای دادخواست الزاما بایستی گواهی حصر وراثت را منضم به دادخواست کنم یا نیازی به ان نمیباشد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وراث را می شناسید به عنوان خوانده معرفی نمایید در غیر اینصورت گواهی حقر وراثت دریافت نمایید

سلام وقت بخیر
بدوا در خصوص اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

با سلام و عرض ادب شما می بایست ابتدا برای انحصار وراثت اقدام کنید و سپس دادخواست مربوطه را ثبت کنید

به جهت مشخص شدن وراث گواهی حصر وراثت ضرورت دارد اگراطلاع دارید وراث گواهی حصر وراثت گرفتند به شعبه مراجعه وبا ارائه مدارک مبنی بر ذینفع بودن خودتان گواهی به شما هم ارایه میشود در غیر این صورت با ید اقدام به اخذ گواهی به عنوان ذینفع نمایید

در صورتی که مشخصات ورثه را دارید مشکلی نیست اما در غیر اینصورت با استعلام از اداره ثبت احوال مشخصات ورثه را به شما اعلام خواهند کرد

سلام ارائه گواهی انحصار وراثت به جهت مشخص نمودن وراث و خواندگان دعواست در صورتی که از مشخصات وراث اطلاع دارید طرف دعوا قرار دهید در این صورت نیازی به گواهی انحصار وراثت نمی باشد

سلام
شما می توانید اقدام به درخواست صدور گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف نمایید