آیا ممکن است نسبت فامیلی این سه نفر با من در تصمیم گیری قاضی تاثیر داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۶ #39732511

با سلام سه نفر عضو یک خانواده از یک سال پیش برای من و خانواده ام ایجاد مزاحمت کردند. جرم های محرز شده توسط این سه نفر به این صورت هست.
نفر اول جرم تهدید و توهین.
نفر دوم جرم تخریب و اخاذی و مزاحمت ملکی و مزاحمت تلفنی
نفر سوم تخریب و اخاذی و مزاحمت ملکی و ورود به عنف به منزل و دسترسی غیر مجاز به داده ها
یک نفر از این سه نفر همسر من و بقیه خانواده اش هستند آیا ممکن است نسبت فامیلی این سه نفر با من در تصمیم گیری قاضی تاثیر داشته باشد و فقط یک جریمه نقدی برای آنها در نظر بگیرد؟
مجازات در نظر گرفته شده برای هریک از این جرم ها، زندان و یا جریمه نقدی هست اما سوال من این است که با توجه به اینکه این خانواده چندین جرم داشته اند آیا باز هم ممکن است قاضی فقط برای انها جریمه نقدی در نظر گیرد؟
اگر من رضایت ندهم چه اتفاقی برای این افراد خواهد افتاد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در روند رسیدگی به اتهامات افراد ، ارتباطات خانوادگی بی تاثیر بوده و اگر ارتکاب جرم از سوی قاضی احراز گردد اقدام به صدور رای خواهد نمود .
پیرامون محکومیت متهمین بهرداخت جزای نقدی یا حبس ، آنچه که مهم است وضعیت آن افراد می باشد مانند : جنسیت ، سن ، سابقه کیفری و .....