از مادربزرگ ام که فوت کرده به فردی که سال ۱۳۸۸ با اون ازدواج کرده ارث میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۳۷ #39729674

مادر بزرگ بنده که سال ۱۳۹۰ فوت کرده پدر بزرگ بنده سال ۱۳۶۰ فوت کرده .
مادر بزرگم سال ۱۳۸۸ دوباره ازدواج دائم کرده میخواستم که بدونم از مادربزرگ ام که فوت کرده به فردی که سال ۱۳۸۸ با اون ازدواج کرده ارث میرسد اگر میرسد مقدار چقدر است نیز دارای ۵پسر و ۱دختر هم میباشد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ایشان هم جز ورثه محسوب خواهند شد.

سلام
به نظر زوج در این شرایط مستحق یک هشتم نفقه خواهد بود (با توجه به فرزند دار بودن زوجه )

سلام
بله به شوهر ایشان ارث می رسد و مقدار ارث ایشان پس از یک چهارم ترکه متوفی یعنی زن ایشان است.

با سلام مخاطب گرامی
چنانچه زن فوت کند و دارای فرزند یا فرزندانی نباشد، شوهر نصف اموال زن را به ارث می برد و اگر زن وارث دیگری مانند پدر و مادر نداشته باشد نیز بقیه اموال زن برای شوهر خواهد بود ولی اگر زن فوت کند و دارای اولاد و یا اولاد اولاد باشد (زیرا اولاد اولاد نیز در صورت نبود اولیاء خود جانشین آنها محسوب شده و مانند آنها ارث می برد) شوهر یک چهارم اموال زن را به ارث می برد.