شکایت کردم میخواستم ببینم توی جلسه دادگاه به چه ماده ای میتونم استناد کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۱ #39725241

سلام وقت بخیر
پنج سال پیش با درخواست یکی از دوستانم که جانباز شیمیایی بود و برای گرفتن وام مسکن دنبال یک خانه برای معامله صوری بود خانه خودم رو به نام ایشون زدم و در عالم رفاقت هیچ قولنامه ای با هم ننوشنیم متاسفانه ایشان دو سال پیش با ورود ویروس کرونا از نفرات اول جانباخته بودند و حالا فرزندان ایشان میگویند ما قبول نداریم و خونه اموال ورثه محسوب میشه با اینکه طبق ایناد هیچ پولی رد و بدل نشده و حتی چک بنیاد شهید برای ولم به حساب ایون پاس شده البته همسر ایشان قبول دارند که خونه مال منه.
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید موارد ذکر شده را به استناد شهادت شهود همچنین عدم رد و بدل شدن ثمن معامله و اخذ وام و...را اثبات تا صوری بودن و عدم قصد و نیت بیع احراز گردد

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باشهادت شهودوعدم ردوبدل مدارک وهمسرطرف شهادت دهند

سلام شهادت شهود و نداشتن مدرک برای رد و بدل شدن پول و همچنین شهادت همسر جانباز کارگشاست

باسلام با ارائه مستندات خود مثل شهادت شهود دادخواست ابطال معامله را مطرح کنید

با سلام،به شهادت شهود استناد نمایید.

اگر برای ادعای خود شهودی دارید امکان پیگیری و طرح دعوی وجود دارد .