توی پرونده‌های طلاق توافقی اگه یکی از طرفین اعتراض بزنه به حکم دادگاه، حدودا چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۴ #39710086

سلام خسته نباشید
سال نو مبارک
ببخشید میخواستم بدونم توی پرونده‌های دادگاه خانواده طلاق توافقی اگه یکی از طرفین اعتراض بزنه به حکم دادگاه وپرونده بره دادگاه تجدید نظر حدودا چقدر زمان میبره تا جواب دادگاه بیاد؟
ممنون از زحماتتون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما هموطن گرامی .درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد.مدت اعتبارحکم طلاق ۶ ماه پس از تاریخ ابلاغ رای فرجامی یاانقضای مهلت فرجام خواهی است

باسلام خدمت هموطن گرامی .سال نو خجسته باد.درصورتی که زوجیت متقاضی طلاق توافقی باشند دادگاه بایدموض

سلام
با توجه به توافقی بودن امر به نظر بحث از اعتراض منتفی است
در دادگاه تجدیدنظر نیز ممکن است رسیدگی تا ۴ ماه زمان ببرد

اگر قرار است نسبت به رای اعتراض بزنید که دیگر طلاق توافقی نیست پرونده به دادگاه تحدیدنظرارسال میشود

سلام
اگر خدشه ای بر توافق نباشد معمولا در گواهی های عدم امکان سازش که به نحو توافقی صادر می شود رسیدگی خاصی لازم ندارد و بسته به تراکم کار آن شعبه ممکن است یکی دو ماه طول بکشد.