به دلیل ناشزه بودنم می توانم نفقه گذشته و اجرت المثل گذشته را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۳ #39704075

با سلام من از اردیبهشت سال۹۷ ازدواج کردم و تا ۱۸ فروردین ۹۸ باهم بودیم من بعد به دلیل اختلافات پیش آمده زندگی نکردیم حال برای نفقه ایام گذشته و اجرت المثل کدام مرجع ذی صلاح است؟ از طرفی بنده محکوم به تمکین(ناشزه)شدم آیا نفقه ایام گذشته و اجرت المثل ایام گذشته زناشویی به اینجانب تعلق میگیرد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای نفقه ایام گذشته و اجرت المثل کدام مرجع ذی صلاح است؟ دادگاه خانواده (دادگاه عمومی حقوقی) از طرفی بنده محکوم به تمکین(ناشزه)شدم آیا نفقه ایام گذشته و اجرت المثل ایام گذشته زناشویی به اینجانب تعلق میگیرد؟از زمانی که ناشزه شدید به بعد به شمانفقه تعلق نمی گیرد اما قبل از آن تعلق می گیرد.

سلام دوست گرامی
نظر به محکومیت شما مبنی بر عدم تمکین بنظر نمی رسد بتوانید نسبت به نفقه ایام گذشته اقدام کنید و اجرت المثل هم در فرض خاصی به شما تعلق می گیرد

سلام
از زمان صدور حکم قطعی تمکین و عدم اجرای آن نفقه به شما تعلق نمی گیرد اما بابت ایام قبل از آن می توانید دادخواست بدهید

مرجع ذیصلاح شورای حل اختلاف است بابت نفقه
مرجع دیصلاح دادگاه خانواده است بابت اجرت المثل

ازتاریخ دادخواست تمکین به بعد، مستحق نفقه نیستید . وازتاریخی که درمنزل مشترک نیستید مستحق اجرت المثل نیستید .

برای نفقه ایام گذشته و اجرت المثل کدام مرجع ذی صلاح است؟ دادگاه خانواده (دادگاه عمومی حقوقی) از طرفی بنده محکوم به تمکین(ناشزه)شدم آیا نفقه ایام گذشته و اجرت المثل ایام گذشته زناشویی به اینجانب تعلق میگیرد؟از زمانی که ناشزه شدید به بعد به شمانفقه تعلق نمی گیرد اما قبل از آن تعلق می گیرد

سلام با توجه به محکومیت شما اخذ نفقه بعید به نظر میرسد

با سلام دوست عزیز نفقه ایام گذاشته و اجرت المثل را میتوانید مطالبه کنید،همچنین دادگاه خانواده صالح میباشد که با مراجعه به دفاتر پیشخوان قضایی میتوانید دادخواست خود را ثبت نمایید.