با مردی که دست بزن داره باید چکار کرد لطفا کمکم کنید

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۳۰۰ #397

با مردی که دست بزن داره باید چکار کرد لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتقدیم شکواییه ازطریق دفاترخدمات قضایی ونامه پزشکی قانونی به جرم ضرب وجرح عمدی اقدام نمایید

با سلام ،در صورتیکه اقدام به ضرب و جرح شما نموده باشد می توانید از وی در دادسرا و در محل وقوع آن شکایت نمایید.در صورتی که این اقدام ادامه یابد با اثبات عسر و حرج منجر به طلاق شما خواهد شد.

هر بار که شما را زد از او شکایت کنید از شهادت شهود استفاده کنید و از طریق دادسرا به پزشکی قانونی تا دیه تعیین شود تا ببیند دست بزن داشتن تبعات دارداگر این شکاتها و مجازاتها چندین بار تکرار شد می توانید عسر و حرج خود را ثابت کنید

از طریق دفتر خدمات قضایی شکواییه خود را تنظیم نماید

با احترام دوست عزیزمیتوانید با شرایطی برای طلاق اقدام نمایید

با درود تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی می‌توان طرح شکایت کرد

اگر مورد ضرب وجرح واقع شده اید شکایت ضرب وجرح مطرح کنید