طرف بنده میتونه از رای قبلی که به نفعش بوده در اجرای حکم جدید که به نفع بنده داده شده استفاده کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۹ #39696743

با سلام.
بنده یک بار طرح دعوا با عنوان قلع و قم مستحداث کردم که دادگاه بدوی رای به بنده داد و در دادگاه تجدید نظر یک شبه رای برعکس شد و رای به بطلان دادن و بنده هم درخواست اعاده ی دادرسی و خلاف شرع کردم که دیگه خبری نشد ازش حدود ۱ ماه بعد بنده دوباره طرح دعوا نمودم با عنوان رفع تصرف عدوانی موضوع به کارشناس ۱ و ۳ نفره ارجاع دادن و دادگاه بدوی دوباره رای به حکم رفع تصرف عدوانی و قلع و قم مستحداث به نفع بنده داده شد و در دادگاه تجدید نظر همون دوقاضی که رای دعوای قلع و قم و بطلان داده بودن اینار حکم و رای قطعی دادن و بنده هم الان درخواست اجرائیه نمودم و دنبال کاراشام....حالا توروخدا راهنماییم کنید من الان چیکار کنم تکلیفم چیه همون دوقاضی تجدید نظر که یبار به ضرر بنده رای دادن و دعوای دوم به عنوان رفع تصرف عدوانی حکم رفع و تصرف و قلع و قم و قطعی کردن ایا رای قبلی که به ضرر بنده بوده مانع از اجرای حکمم میکنه؟؟؟؟ایا طرف بنده میتونه از رای قبلی که به نفعش بوده در اجرای حکم جدید که به نفع بنده داده شده استفاده کنه؟؟
کلا میتونه رای جدید من و در مورد رفع تصرف و قلع و قم که قطعی شده و خراب کنه با توجه با رای قبلی که گرفته برا خودش؟؟؟؟تکلیف چی میشه توروخدا جوابمو بدید بدجور تو فکرم

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رای نهایی قابل اجرا می باشد.

دوست عزیز رای جدید ملاک عمل هست و شما مطابق همین رای اقدام کنید

"با سلام"
رای جدید و نهایی قابلیت اجرا خواهد داشت

باسلام خدمت شما
تقاضای اجرای رای دومی(رفع تصرف عدوانی) را بدید. چون موضوع دو دعوا متفاوت میباشد.
برای بررسی دقیق رای را از طریق ارزیابی بفرستید تا بررسی شود
باتشکر

رای جدید اجرا می گردد

با درود
رای اخیر اجرا خواهد شد

سلام
رای قبلی مربوط به پرونده دیگری بوده رای جدید مربوط به پرونده جدید همین رای جدید را اجرا کنید.