الان که تونستم سهام به نام بزنم میتونم وارد کارخونه بشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۳ #39688952

با سلام
یک کارخونه اجر با سهامی خاص بنده سهامدار بودم ولی در ثبت شرکتها و در دفتر خونه سهام به نام نداشتم و با پادویی چند سالی در دادگاه ها تونستم از طریق حکم دادگاه از ۱۰۰ سهام ۳۳ سهام به نام خودم ثبت کنم و در حال حاضر کارخونه چند سالی هست توسط یک نفر اجاره شده ولی در دادن اجاره کارخونه بنده دخالتی نداشتم الان که تونستم سهام به نام بزنم میتونم وارد کارخونه بشم و بگویم نسبت به سهمم میخوام وایسم و یا اینکه هر چقدر اجاره کردی الان خودم میخوام اجاره کنم؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
با تشکر

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به میزان سهام ،حق تصمیم گیری دارید

با سلام، به نسبت سهامی که دارید حق رلی داشته و میتواتید در تصمیم گیری های شرکت اظهار رای نمایید

سلام سهامدار شرکت به معنای مالک شرکت نیست، شما در سود و زیان شرکت سهیم هستید و با توجه به میزان سهمی که دارید حق شرکت در مجامع عمومی شرکت و انتخاب مدیران و بررسی حسابهای شرکت را دارا می باشید