استفاده از محل مسکونی برای فعالیت مجله، ایرادی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۴ #39678468

سلام
ما انجمن صنفی هستیم و مجله با مجوز وزارت ارشاد داریم و در محل مسکونی هستیم.
آیا با مجوز مجله از وزارت ارشاد که داریم می توانیم در جای مسکونی بمانیم؟
چون شهرداری برایمان اخطار فرستاده است.
ممنون می شوم راهنمایی کنید.
اگر راهی وجود دارد که بتوانیم از محل مسکونی برای فعالیت استفاده کنیم.
ممنون

مشاوره حقوقی شهرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر مکانی کاربری خودش را دارد و شما نمی توانید در محلی که برای سکونت دایر شده دفتر یا تجارتخانه یا انجمن دایر کنید

خیر بایستی محلتان یا اداری باشد یا تجاری برای این امر می تواند درخواست تغییر کاربری محل مسکونی را نماید

سلام خیر . باید ملک دارای کاربری اداری باشد .

مجوز مجله ، دلابت بر استفاده ازملک مسکونی ندارد

باید درخواست تغییر کاربری واحد را بخواهید، چند مورد از مشاغل خاص مانند: مطب پزشک ، دفاتر اسناد رسمی و دفتر وکالت و... می توانند در واحد های مسکونی فعالیت داشته باشند .لذا مجوز ارشاد شما دلیل برای فعالیت در واحد مسکونی نیست صرفا اجازه فعالیت در صنف است .

مجوز ارشاد شما دلیل برای فعالیت در واحد مسکونی نیست و شغل شما از مشاغلی که مجوز اجازه فعالیت در واحد مسکونی، دارد، نیست

سلام ووقت بخیر
باید درخواست تغییر کاربری واحد را بخواهید، چند مورد از مشاغل خاص مانند: مطب پزشک ، دفاتر اسناد رسمی و دفتر وکالت و... می توانند در واحد های مسکونی فعالیت داشته باشند .لذا مجوز ارشاد شما دلیل برای فعالیت در واحد مسکونی نیست صرفا اجازه فعالیت در صنف است .