در صورت اثبات رابطه، ایا دادگاه طرفین رو مجبور به ازدواج میکنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱,۰۸۹ #39672754

با سلام

من مدت ۶ سال با یک دختری دوست بودم به رضایت خودش رابطه مقعدی داشتیم حتی مامانش خونه رو خالی میکرد و ما رو میفرستاد اونجا.

در صورت شکایت مبنی بر اغفال و برقراری رابطه مقعدی دادگاه چه حکمی میده؟

آیا پزشک قانونی میتونه ثابت کنه کار کی بوده؟

و در صورت اثبات رابطه، ایا دادگاه طرفین رو مجبور به ازدواج میکنه؟

ممنون میشم پاسخ دهید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدلیل جرم حدی زنا هر دو نفر محکوم میشوید و مجازات میشوید ولیکن دادگاه شما را الزام به ازدواج نمینماید .

در صورت شکایت مبنی بر اغفال؟
بحث اغفال که منتفی است چون با رضایت طرفین بوده است

و برقراری رابطه مقعدی دادگاه چه حکمی میده؟

شلاق تا۱۰۰ ضربه

آیا پزشک قانونی میتونه ثابت کنه کار کی بوده؟

بله علی رغم نظرات همکاران بنده پرونده هایی داشتم که پزشکی قانونی از طریق آزمایشاتی تشخیص داده بود

و در صورت اثبات رابطه، ایا دادگاه طرفین رو مجبور به ازدواج میکنه
خیر تنها ممکن است به جبران ضرر و زیان مادی و معنوی دختر محکوم شوید
واین بسته به نظر قاضی است که شما چگونه می توانید زیان های معنوی دختر را جبران کنید
به استناد ماده ۹ - قانون مسئولیت مدنی: دختری که در اثر اعمال حیله یا تهدید و یا سوء استفاده از زیر دست بودن
برای همخوابگی نامشروع شده می‌تواند از مرتکب علاوه از زیان مادی‌مطالبه زیان
معنوی هم بنماید.

موفق باشید

با سلام
اگرمدت زیادی گذشته باشد تشخیص اینکه رابطه جنسی توسط چه شخصی بوده ممکن نیست.
درصورت اثبات رابطه جنسی چون بارضایت بوده شلاق حدی جاری میشود
دادگاه هم نمی تواند مجبور به ازدواج نماید

سلام پزشکی قانونی نمی تواند شخص فاعل را مشخص کند و در صورت اثبات رابطه ، اگر به عنف نبوده باشد مجازات شلاق حدی دارد .اگر هم زنا اثبات نشود و در حد رابطه نامشروع باشد مجازات شلاق تا ۹۹ ضربه خواهد داشت .

خیر اجباری به ازدواج ندارید. در صورت اثبات جرم موصوف مجازات شما شلاق حدی است و در صورت عدم اثبات ۹۹ ضربه شلاق به علت جرم روابط نامشروع

درصورت اثبات رابطه دادگاه طرفین رااجبار به ازدواج نمیکند

اگر ایشان شکایت کنند چون رابطه به خواست دو طرف بوده است هر دو طرف شلاق تا نود و نه ضربه می خورند،ولی قابل تشخیص توسط پزشک قانونی نیست با گذشته این همه زمان