امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۰ #39667446

سلام من ۱۸روز تو هتل مشغول به کار بودم بخاطر سخت گیری اومدم بیرون برای حقوق که رفتم صحبت کنم باهاشون میگن ده روز اول کارکرد رایگان بوده تو قرداد گفتیم و اینکه من ۵۰ساعت اضافه کاری دارم بعضی شبا تا ساعت۱۲شب نگه میداشتن نمیذاشتن بریم الان میگن هنوز حقوق ندادیم اگه اضافه کاری به بقیه دادیم به شما میدم حالا سوال من اینه که اگه اینا حقوق این ۱۸روز منو به اضافه اضافه کاری ندن من میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را ثبت کنید به ازای هر روز کارکرد حق و حقوق تعلق میگیرد

با سلام شما می توانید از طریق اداره کار محل اشتغال خود تمام حقوق بیمه سنوات خود را دریافت نمایید

سلام حقوق و مزایای شما از طرف اداره کار قابل پیگیری است ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید و سپس دادخواست تخصصی و حرفه ای تنظیم بشه ....موفق باشید

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید و سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد

می توانید در سامانه جامع روابط کار علیه کارفرما طرح دعوا نماید

سلام و وقت بخیر
بله امکان مطالبه تمام حقوق و مزایا با اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی ، از طریق اداره کار وجود دارد.
اثبات از طرق مختلفی همچون وجود قرارداد کتبی کار یا شهادت شهود یا فیش های واریزی و ... صورت میگیرد.

با سلام
با توجه به قرارداد کاری منعقده شما با هتل ؛ جهت پیگیری حقوق خود به اداره کار محل خود مراجعه کنید