قرار منع تعقیب یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۸۰ #39667029

سلام و خسته نباشی میگم خدمت وکلای محترم
چند وقت پیش به من تهمت زدن که کسی رو تهدید به قتل کردم پرونده رفت دادیاری و برای شاکی ابلاغیه رفت که شهود ببره ولی برای من هیچ ابلاغیه نیومد امروز برای من پیام اومده که قرار نهایی صادر شده تو سامانه ثنا نگاه کردم نوشته قرار منع تعقیب برای من صادر شده
فرق قرار با حکم چیه؟
شاکی میتونه اعتراض کنه؟
احتمالش هست که دوباره پرونده به جریان بیفته؟
شاکی چند روز وقت داره اعتراض بزنه؟
ممنون بابت وقتی که میزارید

مشاوره حقوقی تهدید
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
اگر دلیل کافی برای ادامه تحقیقات وجود نداشته باشد و یا به این نتیجه برسد که فرد تحت تعقیب مجرم نبوده و عمل متهم جرم نبوده است ، قرار منع تعقیب پس از ختم تحقیقات صادر می گردد

یعنی مدارک و مستندات کافی برای مجرم بودن شما وجود نداشته است و معمولا اعتراض هم مورد مدارک فوق را تایید می نماید مگر عدله جدیدی بوجود آید

از جمله قرارهای که دادسرا پس از رسیدگی به پرونده صادر می کند ، قرار منع تعقیب است که اگر دلیل کافی برای ادامه تحقیقات وجود نداشته باشد و یا به این نتیجه برسد که فرد تحت تعقیب مجرم نبوده و عمل متهم جرم نبوده است ، قرار منع تعقیب پس از ختم تحقیقات صادر می گردد
ظرف ده روز شاکی می تواند به قرار اعتراض کند.

با سلام
به این معنی است که به دلیل نبود مدارک کافی بری شده اید

قرار توسط دادیار ویا بازپرس داده میشه یعنی در مرحله بدوی توسط قضات ایستاده ولی حکم توسط قاضی دادگاه صادر میشه پرونده بعلت عدم دلیل کافی قرار منع تعقیب صادر شده وبسته شده

سلام
این قرار به نفع شماست و اقدامی ندارید و شاکی ظرف ده روز می تواند به قرارصادره اعتراض کند.

درود بر شما، قرار در دادسرا و پیش از انجام مراحل دادرسی صادر خواهد شد.به معنی برائت شما از نظر مقام قضایی در این مرحله و یا توجه به مدارک و مستندات ارائه شده است. امکان اعتراض تا ۱۰ روز پس از ابلاغ به این قرار توسط شاکی وجود دارد.