درمورد مهریه و درامد

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۱۴ #3964

کسسی که همسر خودرا طلاق داده و مهریه آن برحسب درامد قسط بندی شده است و ازدواج مجددکرده است آیا درآمد همسر دوم او برای اینکه همسر اول برای درخواست افزایش اقساط مهریه اعتراض کند موثراست بطوری که هم حقوق من وهم حقوق همسردوم را دادگاه جزء درآمد من محاسبه می کند

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مهریه را حتما باید زوجه پرداخت کند و به عهده شوهرتان هست و ربطی به همسر دوم ندارد

با سلام. خیر تاثیری ندارد.

خیر درآمد همسر دوم تاثیری برای پرداخت مهریه ندارد

با سلام و احترام
مهریه دینی است که پرداخت آن صرفا به عهده زوج می باشد .
درآمد همسر دوم ایشان تاثیری در میزان و نحوه پرداخت مهریه ندارد.

درآمد همسر دوم در پرداخت مهریه تاثیری ندارد.

با درود مهریه فقط بر عهده زوج است و بس

خیر درآمد همسر دوم ربطی به تادیه مهریه ندارد.