آیا راهی هست من معافیت بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۲۷ #39635938

سلام من دو سال میشه فرار از خدمت کردم کلا یکبار بوده، من یک برادر فقط دارم چند روز پیش داداشم تصادف می‌کنه و دست و پاش کار نمیکنه و از کار افتاده میشه ، بابامم نظامی بوده با کمسیون پزشکی به دلیل دیسک کمر و گردن معافیت دائم میگیره و بازنشسته میشه چون نون آور خانواده فقط منم

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شرایط معافیت را دارا نمی باشید.

با سلام و احترام

اگر برادرتان دچار معلولیت دائمی شده اند بله می توانید.

با سلام و ادب
خوب است بدانید شرط بهره مندی از معافیت کفالت:
اولا باید به سن اعزام به خدمت رسیده باشید.
دوم اینکه وارد غیبت نشده باشید که از یگانتان این موضوع را بررسی کنید.

با فرض عدم غیبت در صورتی میتوانید با داشتن برادر معافیت کفالت بگیرید که برادرتان بیمار بوده و توانایی سرپرستی را نداشته، همچنین منبع درامدی ندارد که بتواند مخارج زندگی را بر عهده بگیرد.

باید در خصوص معرفی و تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه اقدام کنید،معافیت ب شما تعلق نمی‌گیرد

با سلام خیر شما مشمول معافیت نمیشوید.

خیر شرایط معافیت را ندارید

باسلام خیر بایستی به خدمت ادامه دهید وشرایط معافیت ندارید.