برای شکایت از زوجه بابت تدلیس در نکاح چطور باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۶ #39630949

با سلام
بعد از ۲ ماه که عقد کرده ایم متوجه شدم که زوجه قبل از عقد باکره نبوده و گواهی جعلی برایم فراهم کرده بوده است.
چطور باید در این خصوص اقدام کنم و از ایشان به جرم تدلیس و فریب شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام بایستی فوری باشد و مطابق ماده ۶۴۷ قانون مجازات اسلامی میتوانید طرح شکایت در دادسرا نمایید .

سلام . مستند به ماده ۶۴۷ قانون مجازات در دادسرا طرح شکایت نمایید .