چه راهکاری برای موافقت دادگاه با طلاق از طرف من پیشنهاد میکنید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۰ #39619815

با سلام
سه سال و نیم است که عقد کرده و باکره هستم. همسرم بیکار است و دو سال است که من را بلاتکلیف رها کرده و او را ندیده ام. در اظهارنامه ای اعلام امادگی برای شروع زندگی کرده اما از طرف او پاسخی دریافت نکرده ام. تقاضای نفقه کردم و دادگاه او را محکوم به پرداخت نفقه کرده اما او نفقه ای پرداخت نکرده است. حکم جلب او را گرفته ام اما تا کنون نتوانستم او را پیدا کنم. تقاضا طلاق یک طرفه کرده ام به دلیل ترک زوجه بیش از ۶ ماه، بلاتکلیف ماندن و عدم پرداخت نفقه . حق حبسم در دادگاه گرفته ام.همسرم که تاکنون از او بیخبر بوده ام حالا شروع به مزاحمت و ابرو ریزی در محل کار خودم و خانواده و خانه فامیل کرده است و میخواهد من مهریه ام را ببخشم که من قبول نمیکنم. آیا برای ایجاد مزاحمت من میتوانم شکایت کنم؟چه راهکاری برای موافقت دادگاه با طلاق از طرف من پیشنهاد میکنید؟
از آنجایی که فعلا قصد ازدواج مجدد ندارم دلیلی بر بخشیدن مهریه صرفا بخاطر طلاق سریع ندارم
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مطالبی که بیان نمودید حق طلاق یک طرفه برای شما وجود دارد در ارتباط با مزاحمتی که ایشان برای شما ایجاد کرده اند می توانید ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر رفع مزاحمت برای ایشان ارسال کنید
در صورتی که نتیجه حاصل نشد و ترتیب اثری ندادند شکایتی بر همین مبنا علیه ایشان مطرح نمایید

سلام و درود
در صورتی که مزاحمت همسرتان مصداق یکی از جرایم باشد میتوانید شکایت خود را همراه با دلایل مطرح کنید،
در خصوص طلاق با توجه به دادخواست طلاق باید غیبت بیش از ۶ ماه و عدم پرداخت نفقه بیش از شش ماه را اثبات کنید که در اینصورت وکالت در طلاق برای شما بوجود می آید و میتوانید طلاقتان را در دفتر طلاق با استناد به حکم دادگاه ثبت کنید.
موفق باشید.

مزاحمت جرم است لذا می توانید شکایت کنید . باتوجه عدم پرداخت نفقه و اخذ حکم جلب ، طلاق صادر میشود . بخشیدن مهریه ازطرف شوهر یک پیشنهاد بوده مهم موافقت شماست

با سلام کاربر گرامی

باتوجه ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی و با توجه به ادعای شما درصورت (ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه) حق طلاق برای شما ایجاد شده است. و درخصوص مزاحمت در محل کار و زندگی خانواده و فامیل شما طبق ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی حق شکایت کیفری بر علیه همسرخود دارید.
موفق باشید

به استناد مواد ۱۱۲۹ و ۱۱۳۰ قانون مدنی حق طلاق برای شما ایجاد گردیده است
مؤید باشید

سلام
با توجه به شرایطی که گفتید حق طلاق به جهت ترک کردن شما و عدم پرداخت نفقه دارید اگر شوهر شما برای تان ایجاد مزاحمت می کند می توانید شکایت کنید