آیا یک شرکت تعاونی میتواند با نصب یک بنر و بدون ارسال اخطار به اعضا تقاضای وجه نموده و جریمه دیرکرد هم دریافت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #39615851

سلام
بنده سال پیش از یک تعاونی مسکن خریداری کردم و هنوز تحویل نداده اند
چند روز پیش ظاهرا در محل مجتمع مسکونی بنری نصب کردند مبنی بر اینکه هر یک از صاحبان واحدها باید ظرف مدت ۷ روز مبلغ ۱۰ میلیون تومان به حساب شرکت برای نصب انشعابات واریز نمایند و اگر طی مدت ۷ روز واریز ننمایند شامل ۱۰درصد و بعد از دو ماه شامل ۲۰درصد و... شامل جریمه دیرکرد خواهند شد
حال آنکه این شرکت هیچگونه اخطار کتبی برای هیچ یک از اعضا ارسال نکرده است و خیلی از اعضا از این موضوع بی خبر هستند
همچنین مهلت قانونی اعضای هیئت مدیره یکسال هست که تمام شده و طی این یکسال مجمعی تشکیل نداده اند تا اعضای جدید هیئت مدیره را انتخاب کنند یا همین اعضا را مجددا انتخاب و اعلام نمایند که مهلتشان تمدید شده است
آیا از نظر قانون این هیئت مدیره میتوانند فعالیت داشته باشند و همچنین چون هیچ اخطاریه ای برای اعضا ارسال نکرده اند و خیلی از اعضا از این اطلاعیه بی خبر هستند میتوانند تقاضای وجه نموده و در صورت عدم پرداخت جریمه هم دریافت کنند؟
لازم به ذکر است که این مبلغ در قرارداد فی مابین هم وجود ندارد و جدیدا خواستار این مبلغ شده اند

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شرایط انتخاب اعضای هیئت مدیره و تشکیل مجمع باید طبق اساسنامه شرکت باشد. و طریق اعلام تصمیمات اخذ شده مجمع یا هیئت مدیره منتخب نیز براساس مقررات مزبور خواهد بود ضمن انکه احتمالا در قرارداد فیمابین نیز روش اعلام تصمیمات قید شده است. در خصوص قانونی بودن تصمیمات و نیز فعالیت اعضا هیئت مدیره نیاز به دسترسی به اساسنامه مصوب میباشد.

بدوا اساسنامه شرکت و آخرین تغییرات روزنامه رو اخذ و ارسال کنید