چگونه باید توضیح داده شود و نوشته شود که بعد از فوت پدرم‌ دیگر ورثه نتوانند مدعیه سهم الارث از ملک مذکور باشند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #39612731

باسلام پدر من قصد دارد منزل مسکونی روستایی که خودشان ساخته اند و فاقد هرگونه سند و برگه ای جهت احراز مالکیت ایشان میباشد را به من بفروشد با توجه به اینکه این ملک هیچگونه سندی ندارد ( درواقع زمین روستایی ازپدربررگم به پدرم رسیده وپدرم خانه ای ساخته ومدت هفتاد سال استفاده کرده) مورد معامله چگونه باید توضیح داده شود و نوشته شود که بعد از فوت پدرم‌ دیگر ورثه نتوانند مدعیه سهم الارث از ملک مذکور باشند ممنون میشم اگه بنده را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. از پدرتون بخواهید که به اداره ثبت رفته و ازشون مدارکی رو که برای سند دار کردن زمین لازم است رو بخواد و براش سند رسمی دربیاره.. اگر اینکار رو هم نکزد، با پدرتون قراردادی با عنوان بیع منعقد کنید و دو شاهدم در ان هنگام داشته باشید تا زیر سند رو امضا و اثر انگشت بکنند..دیگر ورثه نمیتوانند ادعایی داشته باشند