آیا تقسیم ارث با باقیمانده ارث انجام میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۴ #39572338

اگه شخصی دواحد ساختمان رو به اسم دو نفر از اعضای خانواده بکند آیا تقسیم ارث با بقیه اعضا با باقیمانده ارث انجام میشود یا وصیت نامه ارزش ندارد کل اموال باید تقسیم شود.متوفی بیسواد هس ولی امضا و اثر انگشت زده

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اموالی که در زمان حیات انتقال داده ارثیه محسوب نمی شود و مالکیت انها صحیح می برد در خصوص وصیت هم ،وصیت تایک سوم اموال صحیح می باشد و مابقی ان باید به تنفیذ سایر وراث برسد.

سلام دوست گرامی.اگر متوفی در زمان حیاتش دو واحد را به دو نفر از ورثه انتقال داده باشد بله ورثه نسبت به مابقی ماترک متوفی نیز به نسبت سهم الارث بهشون ارث می‌رسد .ولی اگر وصیت کرده باشند و این دو واحد مازاد بر ثلث دارایی متوفی باشد نسبت به مازاد ثلث مابقی ورثه می‌توانند اجازه ندهند در این صورت هم مجددا از مابقی ماترک باز هم به آنها سهم الارث تعلق می‌گیرد

اگر واگذاری به صورت وصیت نامه بوده و وصیت نامه عادی مورد قبول کل ورثه هست و یا اینکه واگذاری به صورت بیع و هبه و یا صلح امثالهم بوده در هرحالت همه وراث از باقیمانده ارث می برند ولی اگر واگذاری به صورت وصیت نامه عادی بوده و وصیت نامه مورد قبول همه ورثه نیست ابتدا باید وصیت نامه در دادگاه تنفیذ شود ، سپس باقیمانده ارث بین همه وراث تقسیم می شود .

وصیت نیز نسبت به یک سوم اموال متوفی در زمان فوت معتبر می باشد و مازاد بر آن با رضایت باقی ورثه ممکن است.

سلام.
هرآنچه که در زمان حیات منتقل میشود از ماترک خارج و باقیمانده ماترک بین ورثه و مطابق قانون تقسیم می شود.

متوفی نمیتواند بیش از یک سوم از اموال خودش را وصیت کند ، و در خصوص ارث ، اموالی و انتقال داده شده اند از لیست ترکه خارج میشن

سلام اموال پس از فوت جزو ماترک محسوب میشود .