آیا ممکن است دوباره از عدم تحمل استفاده کنیم چون بیمار هستن؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۸۵ #39568585

باسلام وخسته نباشید.لطفا اگه میشه من و راهنمایی کنید برادر من بخاطر مواد مخدر دستگیر شدن ودو ماه میشه که فعلا با قرار وثیقه در زندان هستن که مبلغی رو گفته بودن خارج از توان ما بود یکبار هم از عدم تحمل بخاطر بیماری ک دارن استفاده کردیم ومیخواستم بدونم آیا ممکن است دوباره از عدم تحمل استفاده کنیم چون بیمار هستن و گفتن که برای مصرف روزانه خودش بود ولی چون مواد زیاد بوده فعلا با قرار داخل هستن آیا میشه یا ن همون یکباری ک سری قبل استفاده کردن همونه دیگه قبول نمیکنن ممنونم از همه شما 🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تصمیم‌گیری در این خصوص بر عهده مقام قضایی است

وقت بخیر به نظر قاضی بستگی دارد

بستگی به موافقت قاضی دارد .

باسلام و درود مستندات را به دادگاه ارائه نمایید تا بررسی های لازم انجام گیرد.

سلام.مستندات را اعلام دارید مقام قضایی می‌تواند کمکشان کند...

درود
با توجه به بخشنامه جدید دادستان کل کشور به کلیه دادسراها و محاکم کیفری مبنی بر قبول اموال منقول مانند خودرو و طلا به عنوان وثیقه و یا کفالت و با توجه به اینکه ایشون سابقا هم به جهت ناتوانی در تحمل بازداشت به علت بیماری با قرار متناسب آزاد شده اند، حتما به شعبه مربوطه مراجعه کنید،

با سلام،باید مستندات را به دادگاه ارائه دهید تا بررسی شود.