آیا توافق راجع به مهریه به نفع من هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۵ #39567951

باسلام.بنده ۲ ساله که عقد هستم و هنوز عروسی نکردیم شوهرم مایل به ادامه زندگی نیست و به من میگه یا درمورد مبلغ پیشنهادیه مهریه به توافق برسیم و من قبول کنم یا ایشون من رو طلاق میده و مهریم رو هرچندسالی که طول بکشه خورد خورد میده و اذیت میکنه.
ایا ایشون میتونه من رو طلاق بده و راجع به مهریه اذیت کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله متاسفانه
ایشان میتوانند هر زمان که بخواهند اقدام به طلاق نمایند و در صورت احراز نشدن مالی از ایشان، مهریه را بصورت اقساط پرداخت نمایند
شما میتوانید از طریق حقوق ایشان و نفقه ی خود اقدام نمایید

سلام بله ایشان می تواند بدون رضایت شما اقدام به ثبت طلاق شما نماید و دادگاه بدون حضور شما نسبت به صدور رای طلاق اقدام می نماید

با سلام
طبق قانون حق طلاق با مرد است و تنها باید تکلیف پرداخت حق و حقوق مالی شما را مشخص نماید که در صورتی که شما مالی از همسرتان سراغ داشته باشید می توانید بابت مهریه توقیف نمایید در غیراینصورت چنانچه اموالی به نام همسرتان نباشد می تواند دادخواست اعسار داده و اثبات عدم توان مالی برای ایشان اقساط تعیین شود علی ایحال شما الزامی به توافق ندارید.

سلام، اگر ایشان بخواهد شما رو طلاق بدهد باید همگی حقوق شما رو بپردازد و پس از آن شما رو طلاق بده و توافق بهترین راهه چون اگر به اعسار این بحث ها بکشه شما اذیت خواهی شد