چرا متهم بدون جبران خسارت مالباخته آزاد شده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۴ #39552832

با سلام
شاکی در پرونده ی سرقتی هستم که مجرم به۴سال حبس و شلاق و رد مال به ۸ نفر مالباخته محکوم شده است،یک سال پیش بنده احضاریه جهت اعمال ماده ۶۹۶ را دریافت کردم و بلافاصله از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست اعمال ماده مذکور را به شعبه فرستادم چند ماه بعد هم حضورا" به شعبه رفته و درخواست دادم ولی اکنون مطلع شده ام متهم آزاد شده است درحالی که خسارت بنده را نداده است،چه اتفاقی افتاده؟آیا میتوانم اکنون کاری جهت گرفتن خسارتم انجام دهم؟
(۲سال از زمان تشکیل پرونده تا الان زمان سپری شده و رای قطعی هم سال ۹۹ صادر شده است)
سپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضورا مراجعه و پیگیر پرونده باشید

سلام.حضورا پیگیر پرونده باشید...

موضوع را حضوری پیگیری کنید

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید

سلام وقت بخیر
از طریق شعبه حضورا پیگیری نمایید.

درود
موضوع را حضورا پیگیری نمایید . ممکن است وجه مربوطه در حساب دادگسترز تودیع شده باشد .

باید به اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و جویا شوید.