شرح آسیب ها رو میشه در تجدید نظر بیان کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #39542067

در یک پرونده کیفری دادیاری در مواجه حضوری ۱۰۰ صفحه مواجه حضوری دادیاری سوال میکنند گردن شما چگونه آسیب دیدید گفتم یکی زد به گردنم دست شما چگونه آسیب دیده گفتم یکی زد به گردنم دست به یقه شدیم وارد شدم گفت دیوانه
متهم پاسخ داد قبول ندارم این آقا امد یقه مرا گرفت من دستش کشیدم تا یقم ول کند ( ناخنم شکست متهم میگویید دفاع از خود کردم) در صفحه ۴۳ من بیان کردم متهم به من حمله کرد و گردن مرا مضروب ساخت و وکیل پرونده و اعضای پرونده بنفع من شهادت دادند. قاضی رای صادر کرده و میگوید صفحه ۱۰۰ نشانه درگیری نیست و این که یقه متهم من گرفتم تا کمتر کتک بخورم هم ناخنم شکسته نشانه درگیری نیست.متهم تبرئه شده است.زیرا بین صفحه ۱۰۰ و ۴۳ تناقض دارد من فقط باید پاسخ دادیار میدادم و شرح آسیب ها رو ایشان میتونستن بیان در رای استفاده کنند میشه در تجدید نظر بیان کرد؟ گواهی پزشکی قانونی روز درگیری را نشان میدهد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در اعتراض خود تمام گفته هایتان را کامل و واضح توضیح دهید

بله در لایحه تمام موارد را مستدل و مستند ذکر و تقدیم کنید

میتوانید مسائل مورد نظر را در لایحه اعتراضی خود قید نمایید تا در دادگاه بررسی شود .