آیا می تواند شماره حساب مدیرعامل یا رئیس هیات مدیره را به شرکت دولتی معرفی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۴ #39539070

حساب شرکت یکی از دوستانم بعلت چک برگشتی یکی از اعضاء مسدود شده، آگهی تغییرات توسط شرکت صورت گرفته اما پروسه آن زمان بر می باشد. با توجه به اینکه شرکت دوستم با یک شرکت دولتی قرارداد دارد تا تایید آگهی تغییرات و رفع مسدودیت حساب توسط بانک چگونه می تواند مطالبات خود را دریافت کند؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.میبایست احدی که به شرکت دوستتان بدهکاری داردیک فقره چک در وجه شرکت ظهر نویسی و شرکت چک رابرای وصول به احدی که مورد اطمینان میباشد داده تا وصول نمایدو در اختیار شرکت نامبرده قرار دهد شخص دریافت کننده چک میبایست مورد اطمینام باشند .جهت استردادوجه به شرکتمرد نظر .

سلام
کسی که به شرکت دوستتان بدهکاری دارد چک در وجه شرکت بنویسند و شرکت چک را برای وصول به یکی از کارکنان خودشان بدهند تا وصول کنند یا به هر شخص مورد اعتماد دیگری واگذار کنند تا ایشان وصول نمایند و در اختیار شرکت قرار دهند
و توجه داشته باشید شخصی که چک را به او می دهید باید خیلی مورد وثوق باشند و از استرداد وجه توسط ایشان به شرکت شما اطمینان حاصل کنید

مطالبات خود را از شرکتی که حسابش مسدود است یاشرکت دولتی سوال مفهوم نیست ولی برای رفع سواثر از چک می تواند مبلغ چک را به طلبکار پرداخت کند ولاشه چک دریافت از طریق بان رفع کند