آیا من برای تفکیک حق خود باید کل مالیات را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹ #39531162

اگر فردی بخواهد سهم الارث خود را از سندی جدا کند ( بنده میزان ۳.۲ هکتار از یک سند ۱۹ هکتاری سهم دارم و میخواهم سند آن را جدا کنم اما سایر وراث همکاری نمیکنند ) آیا من برای تفکیک حق خود باید کل مالیات را پرداخت کنم ؟ یا که خیر اداره مالیات فقط حق خودم را طلب میکند؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق دادگاه درخواست تقسیم مال مشاع وتفکیک سهم الارث را علیه وراث اقدام نمایید پس از ان طبق رای صادره نسبت به سهم الارث خود مالیات را پرداخت خواهید نمود

سلام شما باید دادخواست تقسیم مال مشاع و تفکیک سهم الارث خود را بطرفیت سایر وراث تقدیم نمایید مالیات شما فقط به نسبت سهم الارث خواهد بود

سلام
مالیات تفکیک به صورت کلی از شما اخذ میشود البته چنانچه تفکیک امکانپذیر باشد
سپس شما میتوانید دعوی مطالبه وجه پرداختی را به طرفیت سایر وراث طرح نمایی