طلاق از طرف زن چه شرایط و ضوابطی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۶۱ #39517472

سلام .من از اول ازدواج با همسرم سرد هستم و الان میخوام ببینم چجوری میتونم طلاق بگیرم چون طلاقم نمیده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
به شروط ۱۲ گانه عقدنامه استناد کنید

با سلام
در صورت وجود شروط ۱۲ گانه ثبت شده در سند ازدواج میتوانید دادخواست طلاق دهید

سلام و درود
پاسخ جناب مقدس جامع و کامل است.

درخواست طلاق از شما صرفا در صورتی که یکی از شرایط دوازده گانه مندرج در سند ازدواج شما محقق شود یا اینکه با توافق با شوهر خود درخواست طلاق نمایید.

سلام.۱.اثبات شرایط مندرج در سند ازدواج ۲.اثبات عسروحرج وفق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی ۳.طلاق توافقی

با عرض سلام خدمت شما طبق ماده ۱۱۳۰قانون مدنی اگر همسر در غیر و حرج(زندگی کردن سخت شده)میتوانید دادخواست طلاق بدهید یا همچنین یکی از شروط ۱۲گانه ای که در عقدنامه وجود دارد استفاده کنید که اگر اعتباردارد یا ۴الی۵سال غیبت کرده یا به حکم دادگاه به زندان افتاده و.... میتوانید نسبت به درخواست ثبت طلاق اقدام نمائید

۱_طلاق توافقی۲_عسر و حرج زوجه۳_به استاد غیبت بیش از ۴للی ۵سال زوج۴_اعتقادی مواد مخدر زوج۵_نپرداختن نفقه توسط زوج می باشد