بعد از گذشت ۸ روز از معامله ادعای غبن فاحش دارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۱ #39516059

با سلام "دوستم ماشینی را به قیمت ۳۷/۵ با شخصی معامله نموده که ۱۳/۵ نقدا و ۲۰ تومان چک به ۴ روز بعد معامله و ۴ تومان از بابت تنظیم سند داده است حالا فروشنده پس از وصول چک ذکر شده و گذشت ۸ روز از تاریخ معامله ادعای مغبون بودن میکند در صورتی که رفیقم هم همین خودرو را بعد از شش روز از معامله به قیمت ۳۸/۵ فروخته است لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ادعای غبن در صورتی مورد پذیرش است که تفاوت فاحشی میان مبلغ معامله و داعای شخص وجود داشته باشد که در مورد مذکور این چنین نمیباشد.

اگر ضمن عقد شرط شده باشد که کلیه خیارات اسقاط گردیده ادعای ایشان مردود است والا باجلب نظر کارشناس امکان پذیر است

باسلام
غبن درصورتی فاحش است که عرفا قابل مسامحه نباشد ولی با توجه به اینکه نامبرده نیز با اختلاف ناچیز اقدام به فروش ماشین مذکور کرده نمیتواند از مصادیق غبن فاحش باشد و برای فروشنده اختیار فسخ کردن به وجود اورد
باارزوی توفیق