با انصراف از قرارداد استخدامی که بابت آن از من سفته گرفته اند چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۸ #39498964

با عرض سلام و خسته نباشید. بعد از قبولی در آزمون استخدامی یک شرکت خصوصی، شرکت با قبول شدگان قرارداد کارآموزی منعقد کرده و از آنها تعهد محضری گرفته است که به مدت ۵ سال به شرکت تعهد داشته باشند و در صورت انصراف تمام هزینه هایی که شرکت برای قبول شدگان کرده است (اعم از آموزش بدو استخدام و کارآموزی) را بپردازند و برای تضمین از آنها سفته دریافت کرده است (مبلغ صد میلیون تومان). بعد از عقد قرارداد شرکت برای قبول شدگان دوره بدو استخدام و کارآموزی برگزار کرده است( به مدت چندین ماه).
حالا بعد از اتمام دوره بنده قصد انصراف را دارم. شرکت مطمینا قصد دریافت خسارت سنگینی از من خواهد کرد، ولی من توان پرداخت ندارم. میخواهم بدانم چه چیزی در انتظار من خواهد بود.

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به لحاظ حقوقی قراردادی فیما بین شما و شرکت منعقد گردیده که کاملاً صحیح و درست می باشد منتها در بحث میزان خسارات شما می توانید با اخذ کارشناسی میزان مطالبات شرکت را تعدیل نمایید