آیا سامانه اینترنتی نوبت دهی طلاق توافقی فقط مختص ساکنین تهران است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۵ #39498606

سلام
محل زندگی مشترک من و همسرم شهرستان دیگری بوده، اما کلیه دادگاه های ما در تهران برگزار شده تا الان(محل زندگی خوانده).
آیا برای طلاق توافقی هم در این سامانه باید تهران را انتخاب کنیم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه محل زندگی مشترکتان شهرستان است برای طلاق توافقی می توانید از محل زندگی مشترکتان نیز اقدام نمایید.

بله دادگاه صالح رای طلاق شما را صادر می کند. ولی می توانید به دفترخانه های ازدواج - طلاق سراسر ایران مراجعه نمائید/.