فروش ملک موروثی؛ سند لازم دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۸ #39493334

سلام و احترام. برای فروش ملک موروثی آیا دریافت سند مشاع بنام هر یک از وراث الزامی است؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در صورت داشتن وکالت از وراث،خیر الزامی ندارد

با سلام
اگر ملک دارای سند رسمی باشد بایستی ابتدا نسبت به سهم هر کدام از وراث سند تک برگی بنام ورثه تنظیم و صادر گردد سپس جهت فروش و انتقال سند به نام خریدار جدید اقدام شود .
اما اگر ملک فاقد سند رسمی باشد نیازی به اخذ سند نخواهد بود و با انحصار وراثت و حضور همه وراث یا ارایه وکالت به یکی از وراث ، میتوانید اقدام به فروش ملک نمایید .

خیر الزامی به داشتن سند نیست

سلام و درود، پس از انجام مراحل وراثت اموال در اختیار ورثه بوده ، و برای نقل و انتقال الزامی به اسناد جداگانه نخواهد بود بلکه‌ وکالت از جانب سایر وراث نیز کافی می باشد اکر چه توصیه ‌می گردد وکالت برای فروش را بسیار استثنایی و با محدودیت بدهید؛ موفق باشید.

الزامی ندارد و وکالت یکی از وراث ب نمایندگی از بقیه وراث کافیست

سلام
خیر با اخذ وکالت از وراث میتوان ملک را معامله کرد

خیر الزامی وجود ندارد.