پزشک قانونی گفت باید وایسی که پیامک دادگاه بیاد واست بعد بری پیش قاضی اما از اون موقع تا حالا پیامی برام نیومده ایا این مدت زمان که طول کشیده طبیعیه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۹۰۵ #39476261

باسلام و خسته نباشین
پارسال تصادف کردم تو اهواز نامه نیابت گرفتم اومدم تهران افتادم دنبال کارای پزشک قانونی راننده مقصر هم شناخته شدم و اخرین مرحله پزشک قانونیم برج ۹ بود ینی ۳ ماه پیش.پزشک قانونی گفت باید وایسی که پیامک دادگاه بیاد واست بعد بری پیش قاضی اما از اون موقع تا حالا پیامی برام نیومده
ایا این مدت زمان که طول کشیده طبیعیه؟
حداکثر زمانی که طول میکشه چقدره و چرا ممنونم

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام روند رسیدگی را درسامانه مشاهده نمایید.

با سلام میتوانید به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمائید و یا لایحه بفرستید و طولانی شدن روند اعلام نظریه پزشکی قانونی را متذکر شوید.

مدت زمان رسیدگی ب تراکم پرونده های شعب و روند رسیدگی بستگی دارد و مدت زمان مذکور نیز کاملا طبیعی بوده و شما بایستی منتظر پیامک دادگاه باشید،در صورت عدم توفیق نیز میتوانید حضورا با مراجعه ب شعبه پیگیر موضوع شوید

روند رسیدگی را در سامانه مشاهده کنید ولی زمان رسیدگی اصولا طولانی است

با سلام اطاله دادرسی با توجه به وضعیت موجود طبیعی است مدت زمان خاصی ندارد

با درود..
در اینخصوص اصــولا طولانی شدن زمان در سیستم قضایی روندی مرسـوم بوده که طبیـعتا قابل پیش بینی نیز نمی باشـد..

سلام و ارادت
بله زمان آن با توجه به نیابتی بودن امور طبیعی است ولیکن میتوانید از طریق مراجعه به شعبه دادگاه از روند امور مطلع گردید .