آیا اعسار میتوانم بگیرم و ماهیانه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۵ #39474349

با سلام
دو فقره چک و دو فقره سفته دارم که اجرا گذاشته شده مبلغ کلی ۹۰ میلیون تومن هستش اما چون دو برابر نوشته شده بودند بابت ضمانت پرداخت ۱۸۰ میلیون هستش الان بنده هیچ گونه مالی ندارم که پرداخت نمایم و تنها یک کارمند هستم در یک کاری به مشکل خوردم و هیچ گونه سرمایه ای ندارم چکار کنم باید واقعا توان پرداخت آن را ندارم حال میبایست زندان بروم و نمی‌دانم که اداره چطور می‌شود کارم و اینکه کسی هم نیست که کمکم کند تا آخر عمر هم زندان بمانم کسی نیست پرداخت کند آیا اعسار میتوانم بگیرم و ماهیانه پرداخت کنم و اینکه چک رو چطور ثابت کنم از بابت ضمانت در پرداخت دو برابر نوشته شده بود و اینکه چکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنان چه توانایی تادیه ندارید دادخواست اعسار تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام
می توانید دادخواست اعسار بدهید با توجه به توضیحات شما وارد خواهد شد.

با سلام وقت بخیر
دادخواست اعسار دهید و مراحل اثبات را طی
و باتوجه به واریزی حقوق تان از قاضی درخواست اقساط
و چک تضمینی هم اگر در چک یا اسنادی هست که قید کردید میتوانید استناد و ثابت کنید

درود
بله با اثبات اعسار شما از پرداخت یکجای محکوم به و با تعیین اقساط توسط دادگاه ، امکان پرداخت قسطی وجود دارد .
ضمانت و دوبرابر بودن مبلغ را باید باارائه قرارداد یا شاهد در دادگاه ثابت نمایید .

با درود بله اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید اعسار از پرداخت محکوم به.

درود
دادخواست اعسار بدهید اگر مورد پذیرش قرار گیرد تقسیط می شود.

با شرایطی که دارا هستید، قاعدتا اعسار و تقسیط از شما پذیرفته خواهد شد. دقت داشته باشید تقاضای اعسار خود را حداکثر ظرف سی روز از زمان ابلاغ اجرائیه تقدیم نمایید تا از بازداشت شما و اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی جلوگیری شود.