موجر گفت که پارکینگ به ما خواهد داد و از پارکینگ چیزی در اجاره نامه منزل، نوشته نشود، اما حالا اجازه استفاده از پارکینگ رو نمیده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۳ #39471305

با سلام
لطفا جواب سوال ما را بدهید موقع اجاره یک واحد آپارتمان صاحب خانه گفت پارکینگ بهتون می دم پس چیزی راجب پارکینگ احتیاج نیست در قرار داد بنویسیم ما هم قبول کردیم اما حالا نظرش عوض شده اجازه استفاده از پارکینگ رو نمی ده.
آیا همچین کاری می تونه بکنه ما در عوض چه کار می توانیم بکنیم؟
در قرارداد اجاره هم چیزی راجب پارکینگ نیومده.
لطفا جواب بدهید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر وجود این شرط( بودن پارکینگ در اجاره) را بتوانید در قرارداد اثبات کنید می توانید الزام ایشان را به دادن پارکینگ خواستار گردید. در خصوص امکان فسخ قرارداد، بعد از اثبات شرط بنایی پارکینگ، اگر در قرارداد بخاطر تخلف از اجرای تعهدات به طرف دیگر حق فسخ داده شده باشد امکان فسخ قرارداد وجود دارد.
اما د رخصوص شکایت از بنگاه دار، در صورتی که ایشان مرتکب تقصیری شده باشند و این تقصیر علت ورود خسارت به شما گردد می توانید از ایشان شکایت کنید. باید ورود ضرر احراز شود و انتساب ضرر وارده به تقصیر بنگاهدار نیز ثابت گردد.

سلام
اگر پلاک ثبتی مورد اجاره پارکینگ دارد باید آن را در اختیار شما قرار دهد بنگاه حتما سند مالکیت را دارد به بنگاه مراجعه کرده و مطمئن شوید واحد پارکینگ اختصاصی دارد اگر پارکینگ اختصاصی داشت آن پارکینگ متعلق به شماست حتی بدون اجازه مالک چون شما پلاک ثبتی را اجاره کردید اگر پارکینگ نداشت شما می توانید قرارداد را فسخ کنید

سلام
منطقا باید در اجاره نامه این موضوع قید میش د و حال با توجه به مفاد قرارداد شما فاقد پارکینگ هستید مگر انکه بتوانید تعهدات شفاهی را با شهادت شهود ثابت کنید

سلام
اگر از این سخن واقعا قصد انشا داشته باشد باید پایبند به آن باشد ولی باید راهی برای اثبات آن بگردید. اگر اثبات شد می توانید الزام او را از دادگاه بخواهید. اگر امکان آن نباشد می توانید خسارت بگیرید ولی آیا می شود عقد اجاره را به دلیل نقض تعهد فسخ کرد؟
اگر بتوان این قرارداد را شرط ضمن عقد تلقی کرد(شرطی که عقد بر مبنای آن انعقاد یافته است) می شود گفت از شروط توافق تخطی شده است و امکان فسخ عقد در صورتی که در قرارداد پیش بینی شده است وجود دارد ودر در صورت عدم پیش بینی حق فسخ بخاطر تخلف شرط، در صورتی که اجبار موجر به انجام تعهد ممکن نباشد قابل فسخ است.

چون اختلاف درمورد پارکینگ هست . ودر قرارداد اجاره چیزی درمورد پارکینگ نیومده، محق نیستید

اگر مشاور املاک و یا کلا شاهدانی برای این حرف موجر دارید ، می تونید از طریق دادگاه اقدام کنید و این حق را بگیرید

سلام دوست گرامی
چون در قرارداد سکوت کرده اید امکان ارایه پارکینگ به شما نیست و اثبات آن نیز سخت است