در صورت فوت، راهی وجود دارد که تمام دارایی در قالب وصیت نامه یا غیره به همسر ارث برسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۸ #39469845

بنده منظورم این است که قبل از فوت کاری برای این موضوع انجام شود. (وصیت نامه دستی یا محضری)

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قالب وصیت نامه خیر
در زمان حیات میتوانید به نام ایشان انتقال دهید
ولی حق انتفاع را برای خود باقی گذارید تا زمان فوت

با احترام
می توانید دارایی خود را به صورت قطعی یا صلح عمری منتقل نمایید

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است.
صلح عمری نمایید

سلام
میتوانند به صورت قطعی یا صلح عمری منتقل نمایند

باسلام میتوانید تا در قید حیات هستید اموال را به همسر تان صلح نمایید.

با سلام
بهتره که در غالب وصیت نباشد چون وصیت تا ثلث اموال نافذ است
بهتره در قالب صلح انجام بدن و برای خودشان حق انتفاع تا پایان عمرشان قرار بدن یا در قالب های دیگری غیر از وصیت

خیر . تعیین تکلیف اموال برای پس از مرگ تنها در حد یک سوم قابل وصیت بوده و جایز است و نسبت به مازاد آن معتبر نمی باشد . تنها راه قانونی انتقال اموال به صورت قطعی یا صلح می باشد که عمری بهترین پیشنهاد است .