قاضی میگوید مامور چندین تخلف داشته ولی گزارش مواد را درست اعلام کرده و پیگیری میکند چکار باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #39465562

ماموری ساعت ۵ صبح جلوی خودرو را گرفته بعد از بازرسی و درخواست مدارک متوجه نداشتن مدارک شده و خودرو را به پارکینگ انتقال میدهد ولی قبض صادر نکرده و از صاحب خودرو درخواست رشوه میکند. او قبول کرده و برای یک ساعت بعد قرار میگزارند ولی صاحب خودرو ساعت ۷ به کلانتری مراجعه و جریان را گفته و از مامور شکایت میکند
مامور مطلع میشود ساعت ۹ صبح به پارکینگ میرود قبض صادر و بعد از مراجعه به کلانتری و مواجهه با شاکی اتهام حمل مواد میزند و اعلام میکند که صاحب خودرو ۶ گرم شیشه داشته که در هنگام انتقال به پارکینگ متواری شده و سپس به کلانتری شکایت کرده است
حالا قاضی پس از بررسی میگوید مامور چندین تخلف داشته ولی گزارش مواد را درست اعلام کرده و پیگیری میکند چکار باید کرد.

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع نیازمند بررسی صورتجلسات تنظیمی در این خصوص می باشد
مضافا که مستند قاضی رسیدگی کننده در خصوص صحت گزارش واصله در خصوص مواد مخدر چه چیزی است؟>