اگر نروم منع تعقیب صادر میشود؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۳ #39453606

سلام.من از چهار نفر به اتهام تهدید و اخاذی و...در دادسرا شکایت کرده ام.بازپرس دستور مواجه حضوری در ۲۰ تیر را داده است.می ترسم برم بعد از جلسه متهمین بلا سرم بیارن.چون ۴ نفر هستن و اصلا به خاطر تهدید هم شکایت کرده ام.چیکار باید بکنم؟ اگر بروم در خطر هستم .(تهدید به قتل و نقصان و شکستن کرده بودن...(

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید خطر احتمالی که متوجه شماست را چند روز قبل از جلسه به دادسرا اعلام کنید تا قاضی به طریق مقتضی اتخاذ تصمیم نماید

با احترام بهتر است وکیل بگیرید

با سلام بهتر است وکیل بگیرید و یا اینکه لایحه بفرستید اگر حضورتان الزامی باشد بهتر است حضور داشته باشید تا قرار منع تعقیب صادر نشود

درود
بوسیله وکیل دادگستری موضوع را پیگیری کنید

باسلام
ممکن است منع تعقیب صادر شود .

با سلام
بهتره وکیل بگیرید و اقدام کنید

درصورت عدم حضور شاکی و یا وکیل وی، قرارمنع تعقیب صادر میگردد، و درجلسه دادگاه نگرانی خودرا جهت احتمال آسیب عنوان نمایید.