لطفا درباره ی چگونگی میزان سهم هر فرد در تقسیم ملک ارثی، توضیح دهید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۰ #39444207

سلام خسته نباشین
در مورد سند ورثه ای میخواستم میزان تقسیمات ملک رو ببینم به چه صورت هست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پاسخ لازم است تعداد و جنسیت ورثه را مشخص بفرمایید.

به پسر دو برابر دختر ارث میرسد

با سلام دوست عزیز باید تعداد وراث را ذکر نمایید تعداد فرزند، دختر و پسر بودن، تعداد همسران ، در قید حیات بودن مادر و یا پدر متوفی همچنین ممکن است همسر متوفی مهریه و ارجرث المثل ایام زوجیت خود را نیز درخواست نماید، درخواست شما باید به طور مفصل بررسی گردد.

سلام
فردی که سند مالکیت ملکی بنام او شده فوت نماید وراث او می توانند
با ارائه مدارک زیر از اداره ثبت محل وقوع ملک درخواست صدور سند مالکیت نسبت به سهم الارث خود را بنمایند:
تقاضای صدور سند مالکیت
گواهی حصر وراثت
فرم ۱۹ مالیاتی
اصل سند مالکیت مورث
مهم‌ترین گام در تقسیم ارث و میراث، تعیین وراث یا منحصر کردن وراث به تعداد مشخصی از افراد است که در اصطلاح حقوقی به آن «انحصار وراثت» گفته می‌شود.

سلام و درود
در تقسیم ارث قواعد پیجیده ای هست ولی اجمالا عرض شود، پس دو برابر دختر و زوج دو برابر زوجه میبرد.
سهم الارث زوج در صورت بی اولاد بودن نصف و در صورت بی اولاد بودن ربع است
سهم الارث زوجه در صورت بی اولاد بودن ربع و در صورت اولاد داشتن یک هشتم است.که کمی با ارث زوج در قواعد متفاوت است.
سهم پدر و مادر هر یک یک ششم از سهم فرزند می باشد.
اگر سوالتان را بصورت جزئی تر بپرسید دقیق تر پاسخ میدهند دوستانم.

سلام باید تعداد و جنس وراث را بفرمایید تا سهم هر یک اعلام گردد . هم چنین نسبت وراث با متوفی .