در خصوص طلاق توافقی حتما می بایست قبلش نسبت به مسائل مهریه توافق نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۳ #39440450

سلام.

یا میشود بعد از ثبت طلاق توافقی، قاضی دادگاه نسبت به شرایط مالی مرد و پرداخت قسطی مهریه و حضانت و... رای صادر نماید.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مسائل مالی مانند مهریه و غیر مالی مانند حضانت فرزندان تا زمانی که از لحاظ مقررات قانونی وجود دارد.
در خصوص مهریه تا زمانی که تماما پرداخت نشده یا رضایت زوجه به دست نیامده.
در خصوص حضانت تا زمانی که فرزندان مشترک به سن بلوغ نرسیده اند.
توسط قاضی دادگاه قابل تصمیم گیری و تغییر در تصمیمات قبلی است؛ طلاق توافقی یا هر نوع طلاق دیگر تاثیری قاطع در موضوع ندارد.
نکته دیگر اینکه توافق طرفین مانع اختیارات دادگاه نیست.
چون در بحث تقسیط مهریه شرایط مالی زوج ملاک است.
در بحث حضانت مصلحت طفل رکن تصمیم گیری است.
در نتیجه در صورت تغییر شرایط مالی زوج یا ضرورت مصلحت طفل توافقات قبلی توسط قاضی دادگاه تغییر خواهد کرد
.....
منتها در حکم طلاق یا گواهی عدم امکان سازش تعیین تکلیف با توجه یه شرایط زوجین صورت می گیرد اما این فصل الختام محسوب نمی‌گردد.

باسلام
در طلاق توافقی بایستی برای همه امور مخصوصا حضانت طفل و مهریه و نفقه و سلیر موارد مالی بین زوجین توافق گردد

برای طلاق توافقی نیاز به تراضی طرفین است در این صورت به سایت تصمیم مراجعه و ثبت نام کنید سپس در جلسات مشاوره که ۴۵ روز است شرکت کنید و پس از اخذ گواهی عدم انصراف از طلاق با کارت ملی، شناسنامه و سند نکاح به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنید.

سلام
در طلاق توافقی طرفین باید در خصوص همه جنبه ها مالی و غیر مالی توافق کنند بعد طلاق اجرا می شود.

خیر
در این خصوص در طلاق توافقی حتما باید طرفین به توافق برسند